Yoga voor sporters “Yoga for Athletes”

“Rek je grenzen op met yoga”

Fiets of loop jij regelmatig lange afstanden? Het rekken van de spieren die je intensief gebruikt tijdens het hardlopen en wielrennen, zoals je hamstrings en quadriceps, bevordert je herstel, voorkomt blessures en verbetert je prestaties.

Hardlopen en wielrennen zijn eenzijdige, repetitieve bewegingen die ook vaak op één oppervlak wordt uitgeoefend. Yoga helpt je gewrichten soepel te houden, het zorgt dat je bindweefsel beter kan functioneren en versterkt spieren die door het hardlopen en wielrennen minder worden aangesproken.

Yoga kalmeert verder je brein en zenuw­stelsel. Door je ademhaling in lijn te brengen met je bewe­gingen en op de mat ‘in het moment’ te blijven, train je je lichaam en leer je bewust om te gaan met je sportieve stress momenten. Je sport meer ontspannen, op een comfortabele manier en het geeft je focus. Het is prima om yoga te doen op hersteldagen.

Onze Yoga for Athletes actie:

Ben je lid van AAV’36 of Avanti of een andere atletiek/ wielrenvereniging in de regio dan kan je bij Yogatreasure een speciale “Yoga for athletes” rittenkaart aanschaffen. Deze 5 rittenkaart kost …  euro en is … maanden geldig. De kaart is de studio aan te schaffen op vertoon van je bewijs van lidmaatschap van jouw vereniging.  Je kan in de studio contant of per pin betalen. Als je onderstaand formulier invult dan ligt de rittenkaart voor je klaar.

Eerst yoga uitproberen dan kan, meld je dan aan voor een gratis proefles.