yin yoga xl met essentiële oliën

Ontdek de unieke combinatie van yoga en essentiële (aroma) olie. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. In deze XL les gaan we ons richten op de chakra’s en de daarbij behorende essentiële oliën.

De 7 chakra’s

Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Elke chakra heeft betrekking op specifieke geestelijke, emotionele, psychologische en fysieke aspecten. Blokkade van de chakra’s kan leiden tot lichamelijke, psychische en emotionele inbalans. In deze XL les zijn de houdingen gericht op het het stimuleren en het in balans brengen van de chakra’s in het lichaam.

Wat zijn essentiële oliën?

Etherische oliën, ook wel ‘essences’ genoemd, zijn botanische extracten van verschillende plantaardige materialen, en komen niet alleen uit bloemen, maar ook uit kruiden, bomen en diverse andere plantenmateriaal. Iedere olie beïnvloedt lichaam en geest op een andere manier. De ene geur werkt ontspannend, terwijl de andere geur stimuleert.

De harmonieuze combinatie van de yoga houdingen en de essentiële olie afgestemde op de chakra’s versterken elkaar en zorgen voor een nog groter effect en verdieping. Kan jij waarnemen wat deze geuren tijdens een houding bij je doen?essentiele olien

Voor wie?
Als je behoefte hebt aan ontspanning, altijd erg actief bent, of je veel op je bordje hebt. Yin is voor jong en oud. Ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan. Of als je gewoon lekker even wilt relaxen en genieten.

Wanneer:  vrijdag 17 januari 2020 van 19:30 – 21:30 | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17a, 2405 AL Alphen aan den Rijn | Door wie: Nanda Cramer Voor wie: iedereen | Prijs € € 25,00* incl. lekkers, thee en water| aanmelden

 

 

*Betaalde workshops-specials kunnen tot 10 dagen voor het event gratis worden geannuleerd. Daarna is het niet meer mogelijk het geld terug te krijgen. Wel mag je je inschrijving doorgeven aan een andere persoon. Dank voor het begrip voor onze organisatie.