yin yang yoga

In deze les worden Yin- én Yang-elementen gecombineerd. Sommige lessen beginnen langzaam en bouwen daarna verder op; andere beginnen dynamisch en eindigen stil. Het yin gedeelte focust zich vooral op zittende en liggende houdingen, die langer worden aangehouden. Het Yang gedeelte is actiever en bestaat vaak uit staande houdingen, waarbij de nadruk ligt op de ademhaling, uitlijning en beweging.  Bij YIN YANG YOGA vind je een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Een unieke combinatie van twee yogastijlen waarin de beste elementen van verschillende bewegingskunsten worden samengebracht. Yin en Yang yoga ontmoeten elkaar met soms een beetje Tai-Chi.

OPEN DEUR LES YIN YANG YOGA 

p_20181001_103041-002-e1539865124195.jpg

Tijdens deze les staat de deur voor je open, de YIN YANG YOGA les is om kennis te maken met yoga bij Yogatreasure en voor yogi’s die het weekend goed en ontspannen willen ingaan. Dus loop gewoon binnen en doe mee! Deze les staat elke 4e vrijdag van de maand op het lesrooster.

Je hoeft je niet aan te melden, mag natuurlijk wel! De les is op donatie basis.  Het bedrag wat we ophalen wordt gedoneerd aan het fonds Stimulans. Deze stichting heeft als doel gelden ter beschikking te stellen om onderzoek te bevorderen ten dienste van mensen die lijden aan Multipel Myeloom (ziekte van Kahler) dan wel de ziekte van Waldenström.

Info en aanmelden voor vrijdag 23 november 19:00 u.