workshop Ayurvedisch koken

DE INDIAAS-VEGETARISCHE KEUKEN

Wil jij ook Indiaas-vegetarisch kunnen koken, dan is deze workshop een goede start. De Indiase keuken is van oorsprong  (als enige) zuiver vegetarisch en is gebaseerd op de diepe wijsheid van Ayurveda. Dit is naast een  geneeskundig systeem, een levenswijze die gezondheid en welzijn wil bevorderen.

Tijdens deze workshop gaan je aan de slag met het bereiden van eenvoudige en heerlijke gerechten. Je maakt daarbij gebruik van allerlei kruiden en specerijen en verrassende kooktechnieken.

Je hoeft geen kok  te zijn, je hoeft niets mee te nemen “be yourself”. In kleine groepjes wordt gewerkt aan de gerechten, die je daarna natuurlijk gezamenlijk met je kookpartners gaat opeten………..! Mmm.

Een zeer smakelijke  kennismaking met de Ayurvedische keuken. Supergezond, dat is bewezen en dat merk je meteen.

Voor wie: iedereen | Wanneer: 17 november 2017 van 16:30 tot ong. 22:00 u. Waar: De Meerkoet, Meerkoetstraat 3, 2406 GA Alphen aan den Rijn | Docent: Asha Mithoe | Tarief: € 45  | Inclusief: Uitgebreid  buffet, receptenboekje en kruidenthee, water, (bio) wijn en sapjes.

Aanmelden of info

 

 

 

 

Tot 1 november hebben leden van Yogatreasure voorrang op inschrijving van de workshop. Niet leden kunnen zich aanmelden en plaatsen wij op de wachtlijst.