winter yin yoga xl met essentiële oliën

bonnet-cheerful-cold-700535 (1)Ontdek de unieke combinatie van yoga en essentiële (aroma) olie. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen.

Winter – water element

In deze winter workshop wordt je meegenomen in een uitgebreide serie yin-houdingen waarin de meridianen passend bij dit seizoen worden gebalanceerd met de bijbehorende etherische oliën. De winter is gekoppeld aan het waterelement en manifesteert zich in ons lichaam in de nier- en blaasmeridianen.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn de natuurlijke, geurige vloeistoffen die we vinden in natuurlijk groeiende materialen. Etherische oliën, ook wel ‘essences’ genoemd, zijn botanische extracten van verschillende plantaardige materialen, en komen niet alleen uit bloemen, maar ook uit kruiden, bomen en diverse andere plantenmateriaal. Iedere olie beïnvloedt lichaam en geest op een andere manier. De ene geur werkt ontspannend, terwijl de andere geur stimuleert.

De harmonieuze combinatie van de yoga houdingen en de essentiële olie versterken elkaar en zorgen voor een nog groter effect en verdieping.

Kan jij waarnemen wat deze geuren tijdens een houding bij je doen?

Voor wie?
Als je behoefte hebt aan ontspanning, altijd erg actief bent, of je veel op je bordje hebt. Yin is voor jong en oud. Ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan. Of als je gewoon lekker even wilt relaxen en genieten.

Wanneer:  vrijdag 8 februari 2019 van 19:30 – 21:30 | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17a, 2405 AL Alphen aan den Rijn | Door wie: Nanda Cramer  Voor wie: iedereen | Prijs € 30,00 leden van Yogatreasure betalen € 25,00 incl. lekkers, thee en water| aanmelden