winter yin yoga xl en brunch

“WELCOME TO WINTER “

Geniet van een ontspannende Yin yoga XL  les, waarbij je na de yoga wordt getrakteerd op een overheerlijke brunch. Gezonde gerechten speciaal bereidt door Desiree Ubink van “Dees kookt”.

bonnet-cheerful-cold-700535 (1)Tijdens deze extra lange Yin les (9:30 tot 11:15) besteden we aandacht aan het element water welke hoort bij de winter.

De koude en donkere maanden nodigen uit tot rust, reflectie, aanvullen en voorbereiden.
Dit is een uitgelezen tijd om de batterij weer op te laden, de innerlijke balans te herstellen

Je ervaart de houdingen vanuit de meridianen van de nieren en de blaas, die horen bij het water element. Omdat we meer tijd hebben blijven we langer in de houding, dan in onze normale yin les, zodat de houdingen nog dieper kunnen doorwerken. De focus ligt op het stimuleren en zuiveren van de meridianen. Een heerlijk ontspannende les.

WINTER BRUNCH

Na de Yin XL les staat de brunch voor je klaar. Aan een lange tafel, vol heerlijks*, met elkaar nagenieten van de les. Wie wil dit niet?

Voor wie: iedereen | Wanneer: zondag 9 februari 2020 van 9:30 tot 12:30 u. | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17 in Alphen aan den Rijn| Docent en catering: Nanda Cramer en Desiree Ubink| Inclusief: brunch| Benodigdheden: makkelijke kleding, yoga mat| Prijs € 30,00*  VOL|Aanmelden voor wachtlijst

 

*Betaalde workshops-specials kunnen tot 10 dagen voor het event gratis worden geannuleerd. Daarna is het niet meer mogelijk het geld terug te krijgen. Wel mag je je inschrijving doorgeven aan een andere persoon. Dank voor het begrip voor onze organisatie.

 

*dieet wensen? (bijv. geen gluten, geen suiker of veganistisch) zijn tegen een kleine meerprijs mogelijk, stuur ons een berichtje