voorlichting yoga teacher training 200

Een kans om je leven te transformeren!

De voorlichting is bedoeld om kennis te maken, vragen te beantwoorden, lesmateriaal te bekijken en iets van de sfeer te proeven.

Onze yoga teacher opleiding biedt een holistische yoga gebaseerd op de Sutra’s van Patanjali. De nadruk ligt op de spirituele kant, terwijl we er ook voor zorgen dat je zelfstandig yogalessen kunt geven.

Door de combinatie van de yoga practice met je persoonlijke ontdekkingstocht, slaat onze opleiding een brug naar de spirituele dimensie, de belangrijkste kant van yoga die vaak teveel wordt weggelaten. Zo is een belangrijk aspect dat we iedere opleiding dag beginnen met een Sankalpa , een focus op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele transformatie voor die dag.

In de benadering van de asana’s komen verschillende yoga stijlen aan bod, zodat je kennis kan maken met de grote diversiteit, en later een weloverwogen keuze kan maken.

Voor wie?teacher training

Als jij beseft dat yoga meer is dan alleen de oefeningen op je matje en je op zoek bent naar verdieping in de yoga is dit iets voor jou. Het niveau van de opleiding is hbo, er wordt van je verwacht dat je redelijk de Engelse taal beheerst.

Wanneer?

Dinsdag 9 juni van 10:30-11:15,  woensdag 10 juni van 10:45 -11:30 en donderdag 11 juli van 09:30-10:15

Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17a, 2408 AL Alphen aan den Rijn

Meer info: http://www.centeropenfield.nl/teacher_training / info@centeropenfield.nl