shiatsu basistechnieken voor thuis

EEN WELDAAD VOOR LICHAAM EN GEEST

Helemaal als je er anderen ook van mee kunt laten genieten! Want bij deze workshop geniet je niet alleen zelf van een overheerlijke vorm van ontspanning, je kunt het straks ook toepassen op je familie en vrienden.workshop 20-3-2015 DSC_7870

Ontspanning in het lichaam geeft automatisch ontspanning in de geest. En vice versa: ontspanning in de geest geeft direct ontspanning in het lichaam. Het maakt soepel in body & mind, geeft plezier, heeft een lang na-effect en geeft lichaamsbewustzijn. Shiatsu is een Japanse massagetechniek; werkt direct op de energiebanen, brengt het lichaam en geest in diepe ontspanning, de ademhaling wordt dieper zodat er meer zuurstof wordt opgenomen in het lichaam. De bewegingsruimte van het lichaam wordt vergroot. Gedachten komen tot rust. Shiatsu herinnert het lichaam aan eigen kracht en het vermogen zichzelf te herstellen. Door de interactie tussen shiatsu gever en ontvanger leer je veel en leer je op een veelal nieuwe spiegelende manier.

Soelinda Koets www.shiatsoe.com is erkend en gediplomeerd shiatsu therapeut. Je bent dus gegarandeerd in -letterlijk- goedeshiatsoe_3 handen! Leren, plezier hebben, ontspannen en.. doorgeven!

Deze workshop staat dit jaar 1 keer op het programma.

Datum vrijdag 27 oktober 2017 Tijd 19.00 – 21.30 uur Tarief €35

Aanmelden | https://yogatreasure.opencontrolplus.com/reservations  | Info:info@yogatreasure.nl