reiki

Reiki betekent universele levensenergie en bestaat uit de Japanse karakters, 霊 rei (geest of ziel) en 気 ki (energie of levenskracht).

Een Reiki behandeling is perfect geschikt voor wanneer je stress ervaart of wanneer je je niet helemaal fit voelt. Je zult merken dat deze energie je hele lichaam weer oplaad en heelt. Ook wanneer je je wel happy voelt maar interesse hebt in een fijne liefdevolle boost is Reiki heel fijn om te ontvangen.

Het kan zijn dat de Reiki behandeling echt iets in je losmaakt. Je gaat helen en loslaten. Dat kan heel bijzonder zijn. Naast de behandeling is er alle ruimte om hier over te praten. Het kan ook heel fijn zijn om Reiki te ontvangen wanneer je gemasseerd wordt. Aan jou de keuze. Voorafgaand aan de behandeling krijg je een aantal vragen, zodat je precies ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

Wanneer je een afspraak wilt maken voor het ontvangen van een behandeling mail info@clairesmission.com of app/bel 0615254751.Claire (002)

De behandelingen worden gegeven door Claire, reiki master en gespecialiseerd in Usui (traditionele Japanse Reiki) en Kundalini Reiki.

Kijk voor meer info op de site van Claire