privéles

1 OP 1 YOGALES

Je bent welkom voor een privéles…………..

Je kunt bij Yogatreasure ook individueel yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. 

Niet zo’n groepsdier? Of heb je behoefte aan extra aandacht van een yogadocent? Tijdens een privésessie krijg je alle ruimte en aandacht die je nodig hebt……….Ook als je jouw favoriete yoga-stijl wilt beoefenen op een tijdstip en plaats die jou het beste uitkomt, kan privé-les een uitkomst zijn.

Pure aandacht

Een privéles yoga kan een start zijn naar een groepsles of als ontspannen begin om te proberen of yoga iets voor je is. Heb je fysieke klachten, ga je door een moeilijke periode of heb je speciale wensen? Ben je wellicht nog wat onzeker over houdingen, heb je een blessure? Dan stemmen we de yogales daarop af. Ook is privéles geschikt om bijvoorbeeld een yogaserie, ademoefeningen te leren die je thuis verder kunt beoefenen. Een privéles kan ook samen met een vriend(in)of partner.

Voorbeelden van lessen

  • kennismaken en ontdekken, welke vorm van yoga past bij mij
  • yoga gericht op de verbetering van de houdingen (techniek/alignement)
  • yoga gericht op ontspanning en herstel, burn-out, ADHD, emotionele disbalans, weinig energie, blessures

Docent: Nanda Cramer, gecertificeerd RYT 200 yoga Ashtanga docent (AYA/Manju Jois), aangevuld met de docentenopleiding Yin yoga (Yogatreat/José de Groot).  Teacher trainingen: Restorative yoga (Lizzy Lasater), Hatha yoga/Inner Axis (Max Strom), Prana Vinyasa flow (Coral Brown en Simon Park)en Teacher intensive Ashtanga yoga (Bela Lipat).

 Prijsoverzicht privélessen

We bepalen in overleg welke lesduur en leslocatie het beste is. In het schema gaan we uit van lessen in de yogastudio met een duur van 60 en 90 minuten.

  • 60 min les € 50 (ook mogelijk met 2 personen: € 75)
  • 90 min les € 75 (ook mogelijk met 2 personen: € 100,-)
  • 5 lessen van 60 min € 225 (ook mogelijk met 2 personen: € 250)
  • 5 lessen van 90 min € 350 (ook mogelijk met 2 personen: € 375)

Een serie van 5 lessen moet vanaf de dag van betaling binnen 6 maanden worden gebruikt. Voor een les aan huis komt er € 10,00 bij exclusief reiskosten (buiten Alphen aan den Rijn).

Wil je eerst kennismaken voordat je één of meerdere lessen volgt? Dat kan natuurlijk! Bel dan met 06 – 48068805. Mailen kan ook, info@yogatreasure.nl

 

1 OP 1 MEDITATIELES

Als je iets heftigs hebben meegemaakt of wil je leren mediteren, dan is het heel helend en leerzaam om een 1-op-1 les te krijgen.

Tijdens deze les krijg je een luisterend oor en vragen om te zien welke meditatietechnieken en tools je verder op weg kunnen helpen. Zo ontvang je een les die volledig op maat gemaakt is en waardoor je echt een heel stuk lichter naar buiten toe zult gaan.

De 1-op-1 meditatielessen duren 60 tot 75 minuten, dit is helemaal afhankelijk van waar jij op dat moment behoefte aan hebt. De 1-op-1 meditatielessen duren 60 tot 75 minuten, dit is helemaal afhankelijk van waar jij op dat moment behoefte aan hebt. De 1-op-1 meditatieles kost € 47,50.

Wanneer je een afspraak wilt maken met Claire voor het ontvangen van een 1-op-1 meditatieles mail naar info@clairesmission.com, of app/bel 0615254751.

“Een privé les is een cadeautje aan jezelf!”