OVER

P_20181003_114309 (002)

We verwelkomen en zijn bij met mensen van alle niveau’s aan ervaring in yoga, van absolute beginners tot gevorderde beoefenaren, met meer dan 20 lessen per week in onze studio net aan de rand van Alphen aan den Rijn. We bieden hoog opgeleiden leraren, met gratis kruidenthee :),  lounge ruimte en natuurlijk twee mooie yogazalen voorzien van al het nodige materiaal. We omarmen diverse yogatradities. Bij Yogatreasure krijg je de ruimte jezelf in je eigen tempo te ontwikkelen. Er is niets zweverigs of onbereikbaar of te moeilijk bij ons. We nodigen je uit, onze studio jouw eigen plek te maken. We doen er alles aan om voor jou een super-vriendelijke plek te zijn. En ja!  Je mag veel genieten en plezier hebben met yoga. Ja! Het mag gewoon leuk zijn! Gun jezelf de tijd om yoga te leren, vraag ons waar nodig om tips en advies, of je nu beginnend of gevorderd bent. Wij zijn er voor jou!

Yogatreasure wil haar leden, studenten, leerlingen, het grootst mogelijke plezier, gezondheid en geluk brengen met yoga. Yogatreasure gelooft in zichzelf en zichzelf zijn. En is daarom anders dan anderen. In alles wat we doen streven we onze missie na. We bieden toegankelijke lessen aan en houden de yoga eenvoudig. Ook houden we van simpel. Simpel om je aan te melden en overzichtelijk. Simpel ook om op te zeggen. We willen namelijk niet dat je lid bent omdat je vastzit aan een lidmaatschap. We willen dat onze leden lid zijn, omdat ze lid willen zijn. Toevallig allemaal zodat jij met het grootste plezier yoga kunt beoefenen. En heel toevallig geven we erg goede plezierige lessen. Wanneer kom jij meedoen?

ONS STUDIO AANBOD

banner-yt-studio-offerings

 ZAAL

Onze studio beschikt over twee ruime yogazalen. Daarnaast is er een ruime hal/receptie, een aparte kleedruimte, 2 toiletten en gezellige zitruimte.  In de lounge staat altijd verse thee om even bij te kletsen, wat te lezen of bij te komen.

OVER

Yogatreasure werd in 2007 door Sonja van der Weijden opgericht (eerst onder de naam Power Yoga Workout, later Body Mind Alphen) met als enige doel om mensen op een toegankelijke manier te kunnen laten genieten van yoga en mensen met plezier en stralende ogen weer naar huis te zien gaan.