mindfulness proeverij

Mindfulness Proeverij bij Yogatreasure

Voor iedereen die zich rusteloos en opgejaagd voelt; veel stress en druk ervaart, het gevoel heeft nooit klaar te zijn; regelmatig slecht slaapt, zich zorgen over morgen maakt, mind-your-steps-pdfmakkelijk geïrriteerd raakt, soms stapelgek wordt van het gepieker of juist voortdurend aan het rennen is om alles ‘goedlopend’ te houden. Maar zeker ook omdat je nieuwsgierig bent wat mindfulness als toevoeging aan jouw leven kan brengen, gewoon omdat je goed voor jezelf wilt zorgen.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een praktisch hulpmiddel als het gaat om stress -en energiemanagement en kan je in lastige tijden de nodige steun bieden. Het is een bijzonder simpele en effectieve vaardigheid om om te gaan met de uitdagingen in werk en leven.

Wetenschappelijk onderzoek gaf positief effect op de hersenen wanneer aandachtstraining werd ingezet op het verwerken van emoties, in het bijzonder bij stressgerelateerde klachten en chronische pijn. Een speciaal ontwikkelde 8-weekse training bleek effectief te zijn bij het verlichen van stress, angst, pijn en (chronische) ziekte.

Wat leer je?

Met de Proeverij laten we je kennis maken met een aantal aandachts – en bewegingsoefeningen van Mindfulness, we geven uitleg over de werking van Mindfulness. Een heerlijke 2,5 uur waarna je de positieve effecten van mindfulness mee naar huis neemt.

Wij: Kiem & Koets – Marijke de Jong & Soelinda Koets

Wij willen mindfulness toegankelijk maken op een praktische, frisse en aansprekende manier. Zonder ingewikkeld gedoe, maar door simpelweg het meegeven van een doeltreffende vaardigheid.

Wanneer en waar?

Vrijdag 10 mei 18.00 uur | Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17a, 2408 AL Alphen aan den Rijn

Jouw investering

€ 30,- (wanneer je besluit je op te geven voor de 8-weekse training brengen wij dit in mindering op de kosten van de training).

Meer informatie over de 8 weekse training krijg je tijdens de workshop.

Aanmelden