mannenyoga

Het werd tijd ook. Hoezo yoga een vrouwending? Mannen doen yoga! Zonder wierook en trendy yoga-outfits. Wel intens, inspannend, ontspannend, mannen-onder-elkaar. Tja, je kunt inderdaad  bij een yoga-groep aansluiten. Maar als jij daar de enige man blijkt te zijn, voel je je daar dan thuis? Zo ja: lekker doorgaan. Maar zo niet, dan heb je nu de mogelijkheid om yoga in een groep mannen te beoefenen.

Iedereen heeft baat bij yoga: meer vitaliteit, controle over een krachtiger lichaam en een rustige, diepe ademhaling leiden naar innerlijke rust. Daarnaast geldt voor mannen dat we met yoga werken aan een soepeler lichaam, meer lichaamsgevoel.
De yoga is in principes hetzelfde; met yogabewegingen, yogahoudingen en ademhalingstechnieken gaan we van ons hoofd in het lijf, en van activiteit naar innerlijke stilte. Maar waar vrouwen gemakkelijker via ontspanning in die stilte komen, hebben mannen vaak eerst lichamelijk inspanning nodig om dat doel te bereiken. Dus we werken om te beginnen aan kracht en lichaamsbeheersing.

 

Meedoen?

Gun jezelf de kans yoga voor mannen te ervaren en meld je aan. We starten met een blok van 5 lessen op zondagavond 16, 23 februari,  1, 8 en 15 maart van 19:00 tot 20:15

Voor wie: mannen |  Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17 in Alphen aan den Rijn| Docent: Nanda | Inclusief: thee, water en gezonde snacks| Benodigdheden: Makkelijke kleding | Prijs € 55,- * aanmelden

Na aankoop van de 5 rittenkaart voor Mannenyoga kan je lessen gaan reserveren, de reservering is mogelijk 2 weken voor de  datum van de les. Kan je een keer niet, dan kan je de les inhalen. Je kiest dan een les uit van het reguliere rooster. Deze rittenkaart is 2 maanden geldig.
Heb je al een lidmaatschap bij Yogatreasure, dan vallen deze lessen binnen je abonnement, meld je dan aan via het reserveringssysteem.

*Betaalde specials kunnen tot 10 dagen voor het event gratis worden geannuleerd. Daarna is het niet meer mogelijk het geld terug te krijgen. Wel mag je je inschrijving doorgeven aan een andere persoon. Dank voor het begrip voor onze organisatie.