team

 

Er is een groot aanbod aan lessen. Ik kijk elke week wat ’t beste voor me uitkomt. Alle lessen zijn fijn en de leraren zijn leuk! Danielle

 

Antoinet van Deelen Yogatreasure yogadocente

Antoinet, onze Stess relief – Hatha yoga docente ontdekte een aantal jaar geleden yoga. antoinetDe ontdekking van ontspanning en soepelheid na een yogales “smaakte” gelijk al naar meer. Inmiddels is yoga voor haar een manier van leven geworden. Hiermee is het idee ontstaan de Hatha yoga docentenopleiding te volgen en actief les te gaan geven. Niet alleen in Nederland maar ook in Frankrijk en Portugal. In haar Hatha yoga lessen wisselen inspanning en ontspanning elkaar af.  Yogahoudingen, ademhaling, concentratie en balans staan centraal in de lessen van Antoinet en zorgen voor een voldaan gevoel na afloop. Naast yogadocente is Antoinet praktijkverpleegkundige en natuurvoedingsdeskundige. Voor haar is een gezond lichaam en een gezonde geest zeker de rode draad.

 

Asha Mithoe Yogatreasure masseur en pilatesdocente 398-002

Voor Asha, onze Pilates docent en masseur, is sporten en Pilates “haar ziel en zaligheid”! Na  35 jaar heel intensief te hebben gesport, fitness, aerobics en hardlopen, kreeg zij artrose in haar wervelkolom. Van de arts kreeg zij toen te horen dat zij vooral moest blijven sporten maar dan wel aangepast. Asha ging op zoek en kwam in aanraking met Pilates. Deze bewegingsvorm biedt haar ondersteuning bij het sporten en bewegen in het dagelijks leven en werd haar nieuwe passie. Vandaar haar opleiding tot Pilates docent. Asha realiseert zich hoe belangrijk het is om te werken aan een goede houding, coördinatie  en soepelheid. Pilates kan daar goed bij helpen. Asha biedt in haar lessen een fijne work-out met veel persoonlijke begeleiding. Momenteel zijn er geen pilates lessen.

 

Audrey Ferrol Yogatreasure yogadocente 

Audrey is onze bereisde heerlijk avontuurlijke, altijd in voor iets nieuws, treasure docente. Zo woonde Audrey bijvoorbeeld in IMG_8119Barcelona en Athene en maakte zij veel reizen naar mooie plekken op de wereld. Reizen is voor Audrey een belangrijk voedingsmiddel ook om persoonlijk te groeien; immers, je leert veel over jezelf in verschillende situaties. In 2007 volgde Audrey haar eerste yogales bij yogatreasure en voor haar werd vanaf dat moment de yoga een innerlijke reis. Je leert veel over jezelf, niet alleen in verschillende situaties, zeker ook in verschillende yogahoudingen. Reizen en yoga lijken in dat opzicht veel op elkaar! Yoga bracht haar enorm veel, maar vooral fysieke en mentale ruimte. Als zij niet op reis is, geeft yoga haar toch altijd het gevoel op reis te zijn. Audrey is een typische docente die van nature minder lenig was (!) in haar fysieke hoedanigheid, (zo heeft zij bijvoorbeeld gerevalideerd na een nekhernia en lage rug issues) maar des te leniger mentaal. Hoewel, wat zij nu kan fysiek, hield zij al niet voor mogelijk…! Nu is zij er meer dan van overtuigd dat alles mogelijk en bereikbaar is. Mind over matter. Het is niet alleen dat iemand zegt dat iets mogelijk is, bij yoga voel je het ook nog eens en raak je ervan overtuigd, zodra je je hiervoor openstelt. “Just keep on breathing! That will give space!

 

Bobbejaan van Ofwegen-Banwarie Yogatreasure meditatiedocentbobbejaan 1

Bobbejaan geeft les vanuit passie, inspiratie en intuïtie.  De leerzame lessen van Bobbejaan kenmerken zich door persoonlijke benadering, waarbij hij je helpt om je meer bewust te worden van het opnieuw naar binnen brengen van je aandacht. Hij geeft jouw de gelegenheid om contact  te maken met jezelf en te reflecteren op wie je bent en wat je drijft. Bobbejaan brengt je in alle eenvoud verschillende technieken van meditatie bij, waarmee jezelf leert mediteren.

Bobbejaan kwam voor het eerst in aanraking met meditatie vanuit de oosterse principes gericht op Chi en Hara. Opleidingen in oosterse geneeswijzen, zijn interesse in boeddhisme en de opleiding tot Master Coach/Counselor brachten hem nog meer verdieping op het gebied van meditatie, mindfulness en lichaamsgerichte therapie. Bobbejaan werkt in het dagelijks leven als consultant en coach/counselor. Meer weten over de coaching en counseling van Bobbejaan, ga dan naar zijn site www.vanofwegen.nl

 

Karolien Rijksen  Yogatreasure yogadocente

info volgt

 

Monique van Wijk Yogatreasure yogadocente

Monique kocht een yogaboek… En zo begon het… Ze had het boek gekocht en was monica‘verkocht’! Het doen van yogahoudingen uit het boek gaf haar rust en een goed gevoel. Binnen afzienbare tijd volgde ze een poweryoga opleiding; niet voor het lesgeven, maar voor de verdieping en voor haar persoonlijke ontwikkeling. Ze begon met lesvolgen bij Yogatreasure. Nadat yin yoga op haar pad kwam, voelde ze zich meer en meer geroepen om les te geven. Als mensen met bepaalde mate van stress de les inkomen en heel relaxed en tevreden naar huis gaan is ze weer heel blij en voldaan. Hardlopen en yoga zijn voor haar helemaal een topcombinatie. Ze loopt 2 keer in de week 10 km hard en in combinatie met yoga is dat super: “Zo hou je je conditie door het hardlopen en blijf je soepel door de yoga. Mooier kan niet toch? Yoga is een deel van mijn leven en ik ben heel blij dat yoga op mijn pad is gekomen. Ik wil niet meer zonder. Yoga heeft me veranderd hoe ik nu in het leven sta. Ik voel me weer happy.” Monique’s lessen geven haar de kans om haar passie voor yoga te delen en tegelijk wil ze graag een veilige plek voor leerlingen creëren om zichzelf uit te dagen, bewust te zijn, te ontspannen en op te laden.

 

Nanda Cramer Yogatreasure yogadocente, owner/studiomanager ryt div logo

Onze treasure docente Nanda is een docente met veel geduld, dienstbaarheid en zachtheid.  “Yoga is voor mij niet alleen een krachtig middel om fysiek krachtiger en soepeler te worden en blijven maar geeft mij tevens mentale kracht.  Yoga leert mij om naar mijn lichaam te luisterNanda 04-07-18 DSC_2943en en de dingen te zien zoals ze zijn, zonder oordeel. Yoga is als een spiegel, je leert steeds beter naar jezelf te kijken”. De combinatie van body & mind was precies waar ze naar op zoek was en dat heeft haar sinds haar eerste yogales meer dan gefascineerd en gebiologeerd.  Op zoek naar meer verdieping volgde Nanda een docentenopleiding en rondde zij de RYT200 opleiding af. Een opleiding is altijd het begin van een yogareis en zodoende volgt zij regelmatig verdiepende workshops en teacher trainingen. Zo was zij bij o.a. David Swenson, Simon Park, Manju Jois, Ken the Rolfer, Joe Barnett, Ma Bela Lipat, Nianna Bray, Coral Brown, Max Strom, Jose de Groot en Lizzie Lasater. Nanda vindt het een voorrecht om deze ervaringen en haar eigen yoga pad met anderen te mogen delen. “Ik geef les vanuit mijn eigen ervaringen en wil mensen graag inspireren om yoga te ontdekken op de mat en daarbuiten.” De overheerlijke leerzame lessen van Nanda zijn van een briljante combinatie, en precies zoals Nanda is: dienstbaar, krachtig en zacht!

 

Saskia van Bakel Yogatreasure yogadocente

Saskia is Yin yoga en Do-in docente. saskia1Bij Yogatreasure geef zij Yin yoga en valt indien nodig in. Zij beoefent met veel plezier verschillende vormen van yoga al vele jaren. In 2014 heeft Saskia de docente opleiding afgerond en sindsdien geeft zij les met groot enthousiasme.

Haar passie is de leerlingen meer bewust te laten worden van hun lichaam zodat zij het zelfherstellende vermogen gaan ontdekken. Saskia blijft zich ontwikkelen, zo heeft zij recent een scholing gedaan in het geven van Assited Yin, waarmee zij nog betere begeleiding kan geven in de Yin houdingen. De lessen van Saskia brengen je in beweging, letterlijk en figuurlijk, waarbij je kennis, plezier en positieve effecten zal ervaren.

Soelinda Koets Yogatreasure do-in yogadocente & shiatsu therapeute

Soelinda is onze do-in yoga docente en is daarnaast shiatsu therapeute. Haar natuurlijke rustige yin energie, is aanstekelijk ensoe
werkt helend en ontspannend. Soelinda geeft bij Yogatreasure do-in yoga, een gentle therapeutische vorm van yoga, een methode waarbij tijd genomen wordt om met behulp van eventueel ondersteunend materiaal de balans en vitaliteit in het lichaam te herstellen. Ze geeft met veel toewijding les bij yogatreasure. Shiatsu is al vanaf 1984 een begrip op haar pad. Soelinda volgde aanvankelijk opleidingen in de wereld van human resources en was werkzaam in het bedrijfsleven. Dat gaf haar ‘rationeel’ gezien een prima leven… Echter, de spirituele kant  werd meer en meer belicht tijdens het volgen van de Shiatsu opleiding, wat het begin werd van nog veel meer leermomenten en ervaringen. Voor meer details over deze bijzondere vorm van do-in yoga en eventuele shiatsu behandelingen bij Yogatreasure door Soelinda ga naar > shiatsu behandelingen of naar de site van Soelinda: www.shiatsoe.com


 

Angela Goddijn Yogatreasure yogadocente***

Twintig jaar geleden kwam onze Stess relief – Hatha yoga docente Angela  voor het eerst in aanraking met yoga. Yoga is daarna Angela Goddijn Yogatreasure profielfoto (002)nooit meer weggeweest uit haar leven. Het betekent voor haar jezelf steeds beter leren kennen en bewuster in het leven staan. Omdat yoga haar veel  goeds gebracht heeft wilde zij dit graag doorgeven aan anderen.  Angela heeft de vierjarige Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven gevolgd. Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. De specialisaties die zij heeft gedaan zijn: anatomie en fysiologie, ayurvedische beginselen, adem en ademtherapie, yoga en meditatie en het doelgroepenjaar: yogalessen voor ouderen, jongeren, kinderen, lichamelijk gehandicapten, geestelijk gehandicapten. De lessen van Angela zijn gevarieerd en met veel persoonlijke aandacht. Na afloop van de les voel je je heerlijk ontspannen!

 

Lins VanHauwaert Yogatreasure yogadocente***

lins

Linsey Vanhauwaert – Lins- een voormalige Vlaamse danseres heeft de wereld over gereisd voor wonen en werken. Woonde als danseres op Ibiza en kwam na België en Nederland met haar nieuwe liefde op Bali uit. Lins beoefent, doceert en leeft yoga, maar ook pilates, gezonde voeding, mental coaching en de balans van fysieke en spirituele kracht behoren tot haar interesses en skills. Lins werd een gepassioneerd yoga beoefenaar na een ernstige heup blessure. Ze vond fysieke, emotionele en mentale genezing door yoga. Het plezier in yoga, haar discipline, geloof, doorzettingsvermogen en dankbaarheid brachten haar naar verschillende plaatsen in de wereld. Sinds 2012 verspreidt ze haar kennis en ervaringen als gezondheidscoach. Ze is opgeleid bij het Instituut van geïntegreerde voeding, yogadocente en verpleegkundige. Bij yogatreasure zal Lins je graag mee nemen in haar inspirerende sprankelende enthousiasme!

 

Monica Jaspers Yogatreasure yogadocente***

Monica, de jongste van het team,  is voor het eerst met yoga in aanraking gekomen door monica yogatreasure (002)als kind met haar moeder samen oefeningen na te doen. In haar studententijd werd de liefde voor yoga als lifestyle verdiept tijdens een reis door India. Monica heeft een yoga teacher training gevolgd in Frankrijk die gebaseerd is op hatha en ashtanga yoga. Sindsdien is de yogaleefstijl niet meer weg te denken uit haar leven. Yoga is voor haar een vorm van bezinning en zelfverkenning en meer dan alleen een training voor het lichaam. Het ook een weg naar spiritualiteit en eenheid tussen geest en lichaam.  Haar zachte manier van lesgeven is  fijn en ontspannend  en tegelijkertijd ook stimulerend .

Sonja van der Weijden Founder Yogatreasure /yogadocente***

Sonja reisde de wereld over voor yoga en studeerde yoga bij een groot aantal vooraanstaande leraren in Europa, Azië en SON_profAmerika. Na wedstrijdsporten (wielrennen) deed Sonja voor ’t eerst yoga in 1999 toen zij als expat in Singapore woonde voor het werk van haar partner Stephan. Vervolgens begon haar yoga zoektocht en deze leidde haar naar prachtige plekken waar ze haar yogamat mocht uitrollen: van een dakterras in Marokko en dansen met de Soeffies tot bedden met geluidsgolven in Los Angeles, van tuinen in Bali en het strand van Miami beach tot hartje Manhattan New York. In haar lessen speelt Sonja in op het moment en heeft ze een  therapeutische easy flow stijl van lesgeven. Ze zal je, in combinatie met adviezen op gebied van natuurvoeding en yoga-in-dagelijks-leven, in een heldere stijl begeleiden.

 

Yogatreasure inval docenten (sub)***