lente yin yoga xl & brunch

“WELCOME SPRING “

Geniet van een ontspannende Yin yoga XL  les, waarbij je na de yoga wordt getrakteerd op een overheerlijke brunch. Gezonde gerechten speciaal bereidt door Desiree Ubink van “Dees kookt”.

VoorjaarsVakantieHet seizoen van de groei en de bloei…..en opruimen van binnen en van buiten! De lente staat voor beweging naar een nieuw begin!

Je ervaart de houdingen vanuit de meridianen van de lever en de galblaas, die horen bij het houtelement en de lente. Omdat we meer tijd hebben blijven we langer in de houding, dan in onze normale yin les, zodat de houdingen nog dieper kunnen doorwerken. De focus ligt op het stimuleren en zuiveren van de meridianen. Een heerlijk ontspannende les.

LENTE BRUNCH

Na de Yin XL les staat de brunch voor je klaar. Aan een lange tafel, vol heerlijks** van de les nagenieten. Wie wil dit niet?

Voor wie: iedereen | Wanneer: zondag 10 mei 2020 van 9:30 tot 12:30 u. | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17 in Alphen aan den Rijn| Docent en catering: Nanda Cramer en Desiree Ubink| Inclusief: brunch| Benodigdheden: makkelijke kleding, yoga mat| Prijs € 30,00*  Aanmelden

 

*Betaalde workshops-specials kunnen tot 10 dagen voor het event gratis worden geannuleerd. Daarna is het niet meer mogelijk het geld terug te krijgen. Wel mag je je inschrijving doorgeven aan een andere persoon. Dank voor je begrip.

 

**dieet wensen? (bijv. geen gluten, geen suiker of veganistisch) zijn tegen een kleine meerprijs mogelijk, stuur ons een berichtje