natuurklanken droomtijd-concert

Bij een droomtijd- of klankconcert gaat het om klanken van intuïtieve instrumenten uit de natuur die elk een eigen klank en trilling hebben. Deze trilling heeft direct invloed op je menselijke energieveld en lichaam. Hierdoor kom je snel en gemakkelijk tot rust en kun je je gemakkelijk en volledig ontspannen en al je dagelijkse beslommeringen los laten. Je energieveld komt volledig tot rust.  Vanuit deze ontspanning maak je vervolgens contact met je innerlijke bewustzijn. Daarom worden deze klankconcerten ook wel sound-healing genoemd.

Marieke Mulder geeft dit klankconcert. Ze werkt met klankschalen, sjamanendrum, hapidrum, zang, native flute, tingsha’s, , rainstick, hoefjes, belletjes en diverse shakers. Werkelijk prachtig allemaal! Door de invloed van ieders energieveld, is het elke keer weer anders en daardoor een unieke ervaring. In april 2015 is ze ook bij yogatreasure geweest voor een concert, en we waren er letterlijk allemaal stil van! 

Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te hebben. Matjes en dekens zijn aanwezig, je kunt natuurlijk ook een kussentje voor onder je hoofd en deken van thuis meenemen. Het is eigenlijk een lange heerlijke zeer bijzondere verwen-shavasana!

In deze drukke tijd echt een cadeautje voor jezelf!

Datum: zondag 11 december 2016. Tijd: 15.00 – 16.30 uur. Prijs: €19,50

Betaling: Maak het bedrag over naar yogatreasure NL25 RABO 0385198051. het bedrag dient ruim voor aanvang bijgeschreven te zijn. Na ontvangst van je betaling ben je verzekerd van deelname. Vermeld bij de overmaking: “je naam+klankschalen concert”.

AANMELDEN