zo werkt het

De tarieven vind je hier.

BETALEN

Single classes kun je pinnen of contant betalen. Word je lid bij ons? Super! Welkom!

Je abonnement wordt middels automatische incasso per maand rond de 10e van de maand van je rekening afgeschreven. Je lidmaatschap wordt maandelijks stilzwijgend verlengd. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Wanneer lesgeld of een losse les niet voldaan is kan toegang tot de lessen ontzegd worden.

OPZEGGEN

Je bent minimaal 3 maanden lid, daarna kun je maandelijks opzeggen. Als je voor de 10e van de maand aangeeft dat je wilt stoppen, dan stopt je betaling per de volgende maand. Bijvoorbeeld: je zegt voor 10 januari op. Je kunt dan nog les volgen tot eind januari. Er volgt geen betaling meer op 1 februari. Zeg je na 10 januari op, dan volgt er nog een betaling op 1 februari en kun je tot eind februari les volgen. Bij opzeggen en opnieuw aanmelden dient het inschrijfgeld voldaan te worden. Bij het aflopen van je lidmaatschap vervalt het recht op het inhalen van lessen.

Na een actieabonnement loopt je abonnement na de einddatum vanzelf over in een Treasure light abonnement. Voor dit abonnement geldt dat als je deze voor de 10e van de maand opzegt, deze aan het einde van de looptijd stopt. Zeg je op na de 10e dan loopt je abonnement door tot de 1e van de nieuwe maand.

Het opzegbeleid is heel soepel  en duidelijk, daarom vragen we je begrip en respect dat we deze regels voor iedereen altijd aanhouden, geen uitzonderingen. Lestijden, lesrooster, prijzen en docenten zijn aan verandering onderhevig. Een wijziging hierin is ook geen reden om een beroep te doen op een uitzondering. Ook hiervoor dank voor je begrip en respect.

WIJZIGINGEN 

Wijziging van je abonnement kun je doorgeven voor de 10e van de maand. Je wijziging gaat in per de eerste van de volgende maand. Na een actieabonnement loopt je abonnement na de einddatum vanzelf over in een Treasure light abonnement. Wil je een Treasure Full abonnement geef dit dan door via info@yogatreasure.nl

Wil je je abonnement tijdelijk stopzetten i.v.m. bijvoorbeeld een vakantie**? Dan dien je bij terugkomst opnieuw aan te melden en opnieuw inschrijfgeld te voldoen (administratiekosten). 

BLESSURES

In geval je je lidmaatschap wilt opschorten in verband met een blessure, dan vragen we een doktersverklaring om je abonnement in een pauze-stand te zetten. 

“Money is an expression of energy – please respect the flow of it”

 

** Uitzondering: Ga je met vakantie in een 99 euro 99 dagen abonnement, geef dit dan door. We stoppen jouw abonnement dan voor max. 3 weken.