veelgestelde vragen

HOE WEET IK WELKE LES HET BESTE BIJ MIJ PAST? 

Lees over onze lesstijlen. Als je na het lezen van deze pagina, nog niet zeker weet welke les je naar toe wilt, of welke les het beste bij jou past, stuur dan een mail naar onze yoga-advisor, zij helpt en adviseert je graag. Of kom gewoon naar de studio en vraag onze docenten. Allemaal experts om jou te helpen bij een goede start.

IK HEB NOOIT EERDER YOGA GEDAAN, IN WELKE LES KAN IK ‘T BESTE BEGINNEN? 

Ideaal gezien, kun je beginnen in iedere les, en daarnaast te zijner tijd een van onze beginnersworkshops volgen. In deze beginnersworkshop wordt meer tijd genomen voor wat uitleg over ademhaling, houdingen, etcetera. Als deze workshop niet goed uitkomt voor jou, geen enkel punt, kom dan naar iedere willekeurige les op het lesrooster.

IK BEN NIET LENIG, KAN IK GEWOON YOGA DOEN? 

Ja! Als je niet lenig bent, ben je de perfecte kandidaat voor yoga. Yoga vergroot je flexibiliteit, het is geen voorwaarde. Mensen die yoga doen waren meestal niet lenig toen ze begonnen, maar zijn dat geworden door yoga. Dus, als je, zoals de meesten van ons, stijve schouders, benen, rug, heupen etcetera hebt. Dan zal yoga je enorm veel helpen!

IS ER EEN MAXIMUM LEEFTIJD WAAOP JE KUNT BEGINNEN MET YOGA? 

Nee! Bij yogatreasure doet iedereen van alle leeftijden yoga. Je kunt absoluut niet te oud zijn. Het zal je juist enorm veel brengen en je soepel en lekker in je vel gevoel geven. We hebben leuke en goede lessen die ook erg geschikt zijn voor als je niet de jongste meer bent. Zoals de yin yoga, meditatie, easy flow en do-in yoga.

IK DOE AL EEN ANDERE SPORT, KAN IK YOGA WEL COMBINEREN? 

Ja! Je zult zien hoe je prestaties zullen verbeteren met het doen van yoga! De focus, aandacht en energie die je zult krijgen en verbeteren, zul je bij je andere sport(en) gaan voelen!

IK HEB EEN EERSTE LES GEHAD, MAAR IK VIND DIE ADEMHALING ZO MOEILIJK

Volg na je eerste les zo snel mogelijk je volgende les. Je zult het steeds beter gaan leren, en geef jezelf de tijd om te wennen aan nieuwe technieken. Zo zijn we allemaal begonnen. Leren is leuk!

MOET IK ME ONLINE AANMELDEN? 

Ja, graag …. hier kan je lezen hoe het werk!

IK HEB ME ONLINE AANGEMELD VOOR EEN PROEFLES EN NU? 

Je kunt direct beginnen met het inplannen van je eerste les(sen). Lukt dat niet? Stuur ons even een e-mail, we helpen je graag verder. 

HEB IK EEN EIGEN YOGAMAT NODIG? 

Als je een eigen yogamat hebt, dan raden we je aan je eigen yogamat mee te nemen en te gebruiken. Heb je geen eigen yogamat, dan raden we je aan, de tijd te nemen om een goede yogamat uit te zoeken. En ja, in alle gevallen dus een eigen mat aan te schaffen. Dit uit hygiëne oogpunt, maar ook omdat een yogamat gewoon jouw eigen plek is. Er zit wel degelijk verschil in yogamatten, dus onderzoek ’t goed. In de studiozaal zijn yogamatjes die je kunt lenen. Leen je een mat in de studio? Zorg dan dat je deze mat voor en na gebruik goed schoonmaakt (reinigingsbusje staat in de kasten).

HEB JE EEN ANDERE VRAAG? 

Stuur ons een berichtje!