familieopstellingen

Inzicht in je familiesysteem

familie opstellngen

‘Als je goed geworteld bent, kom je altijd tot bloei’

Ook al is het verleden soms pijnlijk, het heeft je wel de kennis geschonken om het in de toekomst beter te kunnen te doen.’

‘Vergeet wie je dacht te zijn en accepteer wie je bent.’ Dalai Lama

Zomaar een aantal mooie quotes die alles zeggen over je familie, je gezin van herkomst. Dit systeem is altijd aanwezig en neemt een bijzondere plek in. We zijn allemaal kind en velen van ons ook ouder. Misschien heb je al wel eens gehoord van familie- of systemische opstellingen. Of misschien is het helemaal nog onbekend voor je?

Tijdens deze lezing krijg je uitleg over de drie systeemwetten: Volgorde, Binding en Geven & Nemen. Staan we stil bij ‘je ouders als package deal’ en gaan we door middel van een aantal eenvoudige oefeningen ervaren hoe het werkt. Deze lezing is bedoeld als 1e kennismaking met Familieopstellingen.

Wanneer:  vrijdag 12 april 2019 van 19:30 – 21:30 | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17a, 2405 AL Alphen aan den Rijn | Door wie: Sandra van Veen l Voor wie: iedereen | Prijs € 30 incl. lekkers, thee en water| aanmelden

 

Sandra van Veen is eigenaar van Sansitive, gevoel voor verandering.sandra van veen Door haar achtergrond in communicatie ( strategisch én van mens-tot-mens), heeft zij veel ervaring, kennis & inzicht in hoe communicatie werkt. Wat je tegen jezelf & de ander zegt of hoe je over jezelf denkt. Zij is opgeleid tot Neuro Linguistic Programming Trainer en geschoold in systemisch- en oplossingsgericht werken. Ze heeft hiermee extra communicatietechnieken gekregen die gevoel, denken en gedrag positief beïnvloeden. En ontdekt dat soms de diepte te zoeken nodig is, om verder te komen.

 

Meer info: http://www.sansitive.nl