Do-in yoga zomer workshop

Geef jezelf een cadeau, een heerlijk moment voor jezelf. Yoga op een prachtige plek, midden in de natuur. De omgeving, de workshop en het heerlijke eten (optioneel) geven je weer die sprankelende energie.

Do-in yoga 

Do-In betekent “strekken en bewegen van de armen en benen waardoor je de energie  laat stromen”. Een beweegkunst waarin een verzameling van houdingen het lichaam meer soepelheid geven. Van ademhalingstechnieken die de geest verstillen, kracht – en balansoefeningen tot zelfmassage. Alles kan voorbij komen, een speelse manier van met yoga omgaan.

En dat is waar je jezelf deze 2,5 uur in onderdompelt. Do-In, Do-In en nog meer Do-In. Zodat je aan het einde van de workshop het gevoel hebt even in een andere wereld te zijn geweest, waarna je de zomer met ontspanning tegemoet gaat. Inclusief zomertips!

Na de workshop staat een geweldige lunch ‘vunch’ (optioneel) klaar om ons ook nog te kunnen voeden met de heerlijkheden die Pluktea speciaal voor ons bereidt.

De plek

Pluktea; een prachtige plek: een groen gebied midden in Boskoop: op een ruim terras of in de zonnige kas.

pluktea comp

 

 

 

 

 

Soelinda Koets Yogatreasure do-in yogadocente & shiatsu therapeute

Soelinda is shiatsu therapeute. Haar natuurlijke rustige yin energie, is aanstekelijk en werkt helend en ontspannend. Shiatsu is al vanaf 1984 een begrip op haar pad. Soelinda volgde aanvankelijk opleidingen in de wereld van human resources en was werkzaam in het bedrijfsleven. Dat gaf haar ‘rationeel’ gezien een prima leven… Echter, de spirituele kant  werd meer en meer belicht tijdens het volgen van de Shiatsu opleiding, wat het begin werd van nog veel meer leermomenten en ervaringen.  Meer details over deze bijzondere vorm van do-in yoga en eventuele shiatsu behandelingen vind je op de site van Soelinda: www.shiatsoe.com

 

Wanneer: vrijdag 29 juni 2018 10:30 u. tot 13:00 u.| Binnenlopen vanaf 10.00 u. Voor wie : iedereen | Waar: Pluktea, Omloop 12, 2771 NL Boskoop | Docent: Soelinda Koets | Prijs workshop: € 39,- | Prijs lunch ‘vunch’ € 13,50 | Meenemen: yogamat  (heb je geen matje geef dan hier aan dat je een matje wilt lenen) | Info: info@yogatreasure.nl

Aanmelden workshop inclusief lunch

Aanmelden workshop