do-in dans-ki

Ontdek hoe het is om door de 5 elementen: Hout, Aarde, Water, Vuur en Metaal te bewegen en dansen met Do-in Dans-ki.doindanski

Wat is Do-in Dans-ki

In deze dansende Do-In Yoga les ben je van je mat af, wordt je uit je comfortzone geschud en ga je nieuwe mooie dingen bij jezelf ontdekken. Het doel is dat je plezier toe mag laten en vanuit dat plezier in beweging komt. Zo komt er (weer) speelruimte in je leven en ontdek hoe het is om je over te geven aan het moment.

Ontdek en ervaar

Belangrijk is dat jij vrij kan en mag bewegen door de hele ruimte, je comfortabel voelt om naar binnen te durven gaan. Door de muziek en de beweging kom je tot dans, ieder op zijn eigen manier. Na afloop voel je weer alle energie stromen en ga je met een blij gevoel naar huis.  Deze beweging/dansvorm is ontwikkeld door Saskia van Bakel.

Voor wie?
Als je behoefte hebt aan plezier en ontspanning. Do-in is voor jong en oud. Ook als je nog nooit aan Do-in hebt gedaan. Of als je gewoon lekker vrij wil bewegen en dansen.

Wanneer:  vrijdag 5 april 2019 van 19:30 – 21:30 | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17a, 2405 AL Alphen aan den Rijn | Door wie: Saskia van Bakel Voor wie: iedereen | Prijs € 30 incl. lekkers, thee en water| aanmelden