Corona virus en FAQ

Onze dank voor alle lieve berichtjes en steun. Op dit moment zijn wij allen getroffen door het Corona virus. Deze pandemie, heeft invloed op ons allemaal. Het is zeker nu van belang om goed te zorgen voor je eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. We hebben te maken met een uitzonderlijke situatie.

Aangezien wij  in het zelfde schuitje zitten en van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met jullie, onze leden, kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar wij waarderen jullie allemaal. Jij en al onze leden zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan. Jouw steun en vertrouwen in Yogatreasure zorgen ervoor dat wij ook nu en na alle hectiek ons aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om je geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

FAQ CORONAVIRUSfaq

V: Is de studio open?
A: Nee, de studio is gesloten tot 28 april a.s. Onze yogalessen gaan gewoon door. Online kan je onze lessen volgen. Via de mail en telefonisch zijn we bereikbaar.

V: Tot wanneer blijven jullie gesloten?
A: In ieder geval tot 28 april 2020, wij zullen je via onze website informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Voor wijzigingen van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Kan ik mijn lidmaatschap opschorten?
A: Op basis van de huidige situatie (overmacht) kunnen we helaas je lidmaatschap niet opschorten. We bieden compensatie aan door online en live online lessen aan te bieden. De online lessen zijn gratis voor alle leden. De live-online lessen lopen via het lidmaatschap. Je krijgt langer (6 maanden i.p.v. 3 maanden) de tijd om lessen in te halen. In de komende zomervakantie behouden we het normale rooster, zodat je extra lessen kan nemen.

V: Kan ik mijn lidmaatschapsgeld terugkrijgen. 
A: Restitutie van lesgeld in de huidige situatie (overmacht) is niet mogelijk. Deze situatie is ook voor ons nieuw. We laten ons informeren door de overheid, zodra wij meer informatie hebben zullen wij jou hierover zo snel mogelijk informeren. Vooralsnog vertrouwen wij op je solidariteit als lid en hopen wij je zo snel mogelijk weer te zien in onze studio.

V: Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Kan dit direct?
A: De huidige situatie is geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Vooralsnog vertrouwen wij op je solidariteit als lid en hopen wij je zo snel mogelijk weer te zien in onze studio. Wil je abonnement toch opzeggen dan gelden onze normale voorwaarden.

V: Waarom wordt het abonnement niet stopgezet? 
A:  Yogatreasure is een kleine onderneming (ZZP constructie) en wij (en onze teachers) hebben hierdoor te maken met een kwetsbare positie. Door jouw steun en loyaliteit kunnen we online lessen geven en ons aanbod na deze crisis weer aanbieden.

V: Er heeft een incasso plaatsgevonden voor mijn lidmaatschapsgeld terwijl de studio dicht is. Kan dat?
A: Ja, we zijn bewust van dit ongemak. Onze yogalessen worden nu online en live online aangeboden. Vooralsnog vertrouwen wij op je solidariteit als lid en hopen wij je zo snel mogelijk weer te zien in onze studio.

V: Ik ben ZZP er | Ik ben ontslagen, mag ik een uitzondering zijn?
A: We begrijpen je helemaal. Als je door deze crisis ineens zelf erg in financiële nood bent, stuur ons dan een mail. Natuurlijk zullen wij jou tegemoet komen.

V: Ik ben net gestart met yoga en heb een 99 euro abonnement, kan ik een uitzondering zijn?
A: Je ontvangt van ons voor het einde van je abonnement een berichtje over de compensatie die we je zullen aanbieden. Natuurlijk kan je meedoen aan onze live online lessen.

V: Waarom sturen jullie geen nieuwsbrief hierover ?
A: Niet iedereen heeft zich aangemeld voor de nieuwsbrief. Via de site kunnen we iedereen bereiken.

V: Wat is mijn juridisch recht en wat zegt de consumentenbond?
A: zie deze link

V: Wat als de studio ook in mei moet dichtblijven?
A: Dan zullen we alles opnieuw bekijken. In ieder geval bieden we compensatie. Blijf om die reden liever wel gewoon lid, opzeggen is dan niet nodig.

 

 

Algemene Voorwaarden Yogatreasure