CONCERT | The Wanderer

Een intiem en bijzonder huiskamerconcert bij Yogatreasure!

The Wanderer is het verhaal van singer-songwriter Nikos Frangiskatos, die op zoektocht ging naar zichzelf, naar zijn muzikale kern, om van daaruit zijn droom vorm te geven. Volgens Nikos gaat het allemaal om het delen van liefde in de wereld. Hij gelooft in melodieën die mensen kunnen raken. Een prachtig zondagmiddagconcert dat je twee uur lang helemaal meevoert langs het pad van The Wanderer!

the-wanderer-5-845x595

Nikos’ visie op het leven hoor je prachtig terug in de debuutsingle Down The Road die The Wanderer in 2014 uitbracht. Het pad van The Wanderer liep daarna via open podia en huiskamerconcerten naar uitverkochte shows in onder andere Paradiso en als support-act van artiesten zoals Maaike Ouboter, Nathaniel Rateliff, Nahko en Medicine for the People.

De nummers die de band speelt klinken zowel melancholisch als hoopvol, met gelaagde teksten over herkenbare thema’s zoals vertrouwen, loslaten en hoop. Zaadjes voor de ‘zoekende’ mens zoals hij zelf omschrijft, zaadjes die inmiddels een groot gehoor vinden binnen de steeds groeiende gemeenschap. De warme klank en de emotie in de stem van Nikos neemt je een paar tijdloze minuten mee in de eenvoud en ruimte die tussen de muzieknoten ontstaat. Die ruimte maakt alles voelbaar en voert je moeiteloos mee in de zoektocht van de band. Met nationale airplay en support shows van internationale gerenommeerde artiesten als brandstof, evenals de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, is The Wanderer niet alleen een upcoming singer-songwriter maar ook een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wil raken, inspireren en bewegen.

 

Voor wie: iedereen | Wanneer: zondag 19 april 2020 van 15:00 tot 17:00 u. | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17 in Alphen aan den Rijn| | Inclusief: thee, water en lekkers|  Prijs € 15,00* | Aanmelden *10% van de gage en opbrengst van het concert gaat naar een goed doel: voedselbank Alphen aan den Rijn

 

Betaalde workshops- specials kunnen tot 10 dagen voor het event gratis worden geannuleerd. Daarna is het niet meer mogelijk het geld terug te krijgen. Wel mag je je inschrijving doorgeven aan een andere persoon. Dank voor het begrip voor onze organisatie.