begin met yoga

Yoga werkt kalmerend, is natuurlijk, bestaat al eeuwenlang en is evenwichtig. Yoga heeft een sereniteit die ons veel rust en ontspanning geeft; een sereniteit die zo belangrijk is om ons leven compleet te maken.

Je kunt geen blad openslaan of je leest dat yoga fantastisch voor je is, omdat het je fit, flexibel, gefocust en stressvrij zal maken… Okay, allemaal leuk en aardig, maar.. waar en hoe te beginnen? Is het wel iets voor mij…? En kom ik dan straks tussen allemaal “van die lenigerds”…..? Een schrale troost voor jou misschien; wij bij Yogatreasure zijn allemaal zo begonnen! En wij vinden het heel leuk om jou stapje-voor-stapje te mogen begeleiden. We hebben alleen 1 voorwaarde… Dat jij het naar je zin hebt en dat je het leuk hebt!

Een basic manier om te beginnen is een van onze simpele en vriendelijke Begin-met-Yoga-Workshops. We raden je deze workshop aan om je te helpen verzekeren dat jouw yogareis de plezierigste en beste start krijgt.

LEER HOE TE BEGINNEN MET YOGA IN DE BEGINNERS WORKSHOP

In een veilige en prettige omgeving en groep ga je met je yogareis beginnen. En.. beginners onder elkaar! Dat is superleuk! Je zult na de workshop naar huis gaan met een basic begrip van yoga en haar technieken en je zult zelf basis-houdingen ervaren hebben. Dit zal je helpen jezelf op je gemak te voelen in een van onze reguliere groepslessen. We zullen onder andere het volgende samen doorlopen:

  • beknopte achtergrond over wat yoga is en informatie over onze lesstijlen en docenten
  • algemene en eenvoudige ademhalingstechniek
  • basis-houdingen
  • hoe, wanneer en waarom je een houding aanpast
  • begrip over het aanpassen van houdingen
  • begrip over blessures versus yoga

AANMELDEN WORKSHOP

Wil je je aanmelden voor de workshop, dat kan via onderstaande link. Na je aanmelding ontvang je van ons zsm een bevestiging. Wil je iemand meenemen? Dat kan natuurlijk ook en is  heel gezellig. Je betaald € 15 voor de workshop, en schrijf je je daarna in dan betaal je geen inschrijfgeld (€18) meer info (datums) en aanmelden

Voor leden
Ben je al lid bij ons, maar heb je deze basis eigenlijk gemist of wil je meer verdieping? Dan kun je ook meedoen met de 2 uur sessie, voor € 15,- .

Wil je niet deelnemen aan de workshop dan kun je altijd langskomen voor een proefles.
Je zit niet vast aan een dag of tijd, dus je kunt elke les van het rooster meedoen (proefles €15,- of 3 proeflessen voor € 25,- 1 maand geldig).