Aerial yoga

Aerial Yoga les is aan de ene kant mindful en kalmerend voor de geest. Aan de andere kant vormt het een uitdaging voor lichaam en geest om op een nieuwe en bijzondere manier yoga te beoefenen.

De kleine afstand van de grond en de ondersteuning door de doeken heeft een druk verminderende verlichting in de gewrichten tot gevolg. Op fysiek vlak betekent het dat: Het spel met de zwaartekracht en het ‘gelift’ worden door de hangmat of lus: je spier- en gewrichtsstelsel ontlast en versterkt. De buikspieren worden ‘spelenderwijs’ versterkt (core), en de wervelkolom en algehele flexibiliteit wordt toegankelijker om te verkennen en te ontwikkelen.

In de Aerial yoga lessen merk je al gauw dat op spiritueel en persoonlijk vlak je veilig je grenzen verlegt. Zodra je over de eerste ‘vliegdrempel’ heen bent, gaat er een wereld voor je open! En je zal merken dat het ook een heerlijke manier van ontspannen is voor zowel je lichaam als geest. Daarnaast beleef je veel plezier in onze aerial yoga lessen. Je bent volledig en mindfull aanwezig. Wat een mooie stimulans en aanvulling voor je yoga en persoonlijke leven kan betekenen.

“Rules” voor in het doek

– Geen zware make up  (lippenstift) en geen sieraden
– Liever geen hele lange nagels  in de Aerial Flow
– Draag altijd een lange legging en een truitje met lange mouw ter hygiëne
– Was voeten en handen voor je les ter hygiëne, zo houden we doeken mooi schoon
– Draag geen parfum

Lestijden Aerial yoga*

  • donderdag 19:00 tot 20:00*

*check altijd het rooster i.v.m. mogelijke wijzigingen.