yogachallenge

challengeMet de 21 dagen challenge leer je om yoga, meditatie & ontspanning een vaste plek in je leven te geven. Wist je dat het minimaal 21 dagen duurt om nieuwe gewoontes op te bouwen? Daarom dagen we je uit om samen met ons gedurende 21 dagen, elke dag yoga te komen beoefenen.

Yoga heeft namelijk het meeste effect als je het regelmatig beoefent. Maak ruimte in je leven voor meer tijd voor jezelf!

ELKE DAG
Je kunt onbeperkt elke dag lessen volgen. Je maakt hierbij een keuze uit ons dagelijks lesaanbod!

BEN JE ER KLAAR VOOR OM JE GEWELDIG TE GAAN VOELEN?

De Yoga Challenge start op vrijdag 24 januari en loopt t/m 13 februari. Creëer voor jezelf een heerlijk mix en plan alvast in je agenda jouw lessen in. Heb je aangemeld of ben je al lid, meld je dan aan voor de kick-off op 24 januari 18:30

 • VOOR WIE IS DE CHALLENGE?

Voor iedereen die zichzelf wil uitdagen om yoga een vaste plek in zijn/haar leven te geven. Voor iedereen die oude gewoontes wil veranderen en zich gezonder, fitter en meer ontspannen wil voelen. Het maakt niet uit of je al veel yoga hebt gedaan of net bent begonnen. je kiest zelf de lessen uit die je wilt volgen, en je kunt kiezen uit lessen voor alle niveaus.

 • KAN IK OOK MEEDOEN ALS IK NOG NOOIT YOGA HEB GEDAAN?

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om mee te kunnen doen aan de challenge. Dit is namelijk een geweldige manier om met yoga te beginnen, omdat je heel snel een verschil in kracht, flexibiliteit en ontspanning in je lichaam en mind voelt. We raden je dan aan om elke week minimaal drie rustige lessen zoals Stress-relief-hatha of Yin yoga te volgen om je herstel te stimuleren.

 • WAT ALS IK EEN LES MIS?

Op de dagen dat je niet kunt komen, raden we je aan om thuis yoga te beoefenen. Om een gemiste les in te halen,  kun je ook twee lessen op een dag doen: twee achter elkaar of een in de ochtend en de andere in de avond. Kies dan wel voor een actieve en rustige les. We moedigen je niet aan om dit heel vaak te doen – het idee is dat je een dagelijkse practice opbouwt. 

 • JE DOET HET SAMEN

Je gaat de challenge met anderen aan, daardoor krijg je een extra zetje om elke dag te komen en elkaar te motiveren. Het is leuk om je ervaringen te delen. Speciaal voor deze challenge is maken we een app-groep waar je aan kan deelnemen.

 • WAT KAN IK WINNEN?

Voor iedereen die minimaal 14 van de 21 dagen een les heeft gevolgd, hebben we een presentje. Daarnaast verloten we onder alle deelnemers die 21 dagen lang elke dag een les hebben gevolgd een grote prijs, namelijk: 3 maanden lang gratis yoga!

 

KOSTEN CHALLENGE en AANMELDEN

 • IK BEN NIEUW

Als je nog nooit iets bij Yogatreasure hebt gedaan is dit jouw kans om kennis te maken met verschillende lessen en docenten. Kosten van de 21-day challenge:  39 euro aanmelden

 • IK HEB EEN TREASURE LIGHT ABONNEMENT

Omdat je bij deze challenge maximaal 21 keer wil komen, kan je voor een kleine prijs aan de challenge deelnemen. Kosten van de challenge bij een Treasure light abonnement: 18 euro aanmelden

 • IK HEB AL EEN ONBEPERKT ABONNEMENT

Voor jou is deze challenge gratis en je kunt je gewoon inschrijven zonder iets te betalen. Met de challenge haal je het meeste uit je abonnement. Kosten voor de challenge: GRATIS aanmelden

 

HOE WERKT HET?

 1. Schrijf je hier in voor de kick-off van de CHALLENGE 
 2. Kom naar de kick-off les en ontmoet alle andere deelnemende yogi’s op vrijdag 24 januari om 18.30 | Na de kick-off kan je je eerste yogales om 19.00 uur volgen
 3. Maak je agenda vrij om elke dag een les te volgen. Vanaf maandag 20 januari staan je onbeperkte lessen op je account. Dan kan je online je lessen inboeken.
 4. Kom naar de rond-off les op vrijdag 14 februari | 19.15 – 20.00 Heb je minimaal 14 lessen gevolgd in 21 dagen? We zijn trots op je en daarom krijg je van ons een cadeau! Onder de deelnemers die 21 dagen lessen hebben gevolgd verloten we 3 maanden gratis yoga!.