yogachallenge

challengeWil je ervaren hoe het is om elke dag yoga te doen. Energiek en fit de winter door? Geef je dan op voor deze 21-daagse winter yogachallenge.

Elke dag op je mat gedurende 21 dagen. Je gaat een uitdaging aan met jezelf. Hoe trouw ben je aan eigen beloftes?

We raden je aan voor jezelf te beslissen wat je wil bereiken. Dit kan zijn dat je meer rust en kalmte wil ervaren of dat je juist fysiek en mentaal sterker wil worden. Wat jouw motivatie ook is, we raden je aan, van te voren vast te stellen van jouw doel is. Natuurlijk kan je deze challenge ook aangaan met je vriend(in). Samen op de mat, elkaar motiveren en bijstaan. Hoe mooi is dat!

ELKE DAG 
Het is heerlijk om elke dag te mogen bewegen, yoga te mogen doen. Je maakt hierbij een keuze uit ons dagelijks lesaanbod; Do-in yoga, Yin yoga, Ashtanga yoga, Vinyasa flow yoga, Stress relief – Hatha yoga, Restorative yoga en Meditatie. Tevens zijn er tijdens deze 21 dagen extra lessen. Creëer voor jezelf een heerlijk mix en plan alvast in je agenda jouw lessen in.

Drink veel water tijdens deze 14 dagen, probeer je voeding aan te passen en neem rust!

NIEUW MET YOGA?

Deze challenge is een mooie manier om kennis te maken met de verschillende yogavormen. We adviseren je als starter de volgende lessen: Yin yoga, Stress relief – hatha yoga, Do-in yoga, Restorative yoga  en natuurlijk de meditatieles “Let’s meditate”.

WANNEER, VOOR WIE EN WAAR?

Start: Vrijdagavond  11 januari om 19:00 uur. Je kan ook later starten, de challenge loopt tot en met 31 januari | Prijs: € 18,00 voor leden  (Treasure full abonnement? Dan betaal je niets!) | € 39,00 voor niet leden (per pin/contant in de studio te betalen) | Voor wie: iedereen | Waar: Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg  17a in Alphen aan den Rijn

Aanmelden en je challenge deelname kaart ontvangen kan op 3 manieren:

  • Treasure full abonnement meld je aan in de studio of via de mail.
  • Treasure light, meld je aan in de studio of via de mail, betaling in de studio contant of per pin
  • Geen abonnement, meld je hier aan