yoga teacher training YTT 200

Yoga Teacher Trainingen zijn bedoeld om klassieke yoga weer in zijn zuivere vorm terug te brengen en leraren te trainen die deze krachtige ervaringswetenschap kunnen overdragen.

Deze Teacher Training wordt aangeboden in een kleinschalige, hoogwaardige leeromgeving, waarin studenten in kleine groepen onderwijs krijgen. Yoga, Ayurveda, Meditatie, Filosofie, Anatomie en Fysiologie zijn zelfstandige kennis- en oefengebieden die gecombineerd en deels afzonderlijk worden aangeboden.

Het is een breed georiënteerde, integrale opleiding met een grote variëteit van yoga-stijlen en verschillende filosofische benaderingen. In deze tijd met toegang tot een immens grote internetbibliotheek, is het goed om behalve van de verschillende stijlen meer te weten, deze ook aan den lijve te ervaren. Dat geldt zowel voor aspirant teachers als voor mensen die deze opleiding kiezen voor hun eigen groei en ontwikkeling.

Deze Yoga docenten opleiding kan je leven veranderen!flim

Wanneer: Startdatum 7 september 2019| Teacher : Flim Reydon van Center Open Field | Waar : Yogatreasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17 in Alphen aan den Rijn | info en aanmelden